H. Lundbeck A/S 004 - Supply Operations & Engineering

Om Lundbeck

Lundbeck er et globalt farmaceutisk selskab, som er specialiseret i psykiatriske og neurologiske sygdomme. I mere end 70 år har vi været førende inden for forskning i neurovidenskab. Vores primære fokusområder er depression, skizofreni, Parkinsons sygdom og Alzheimers sygdom.

Det skønnes, at 700 millioner mennesker på globalt plan lever med psykiatriske og neurologiske sygdomme og alt for mange af dem lider på grund af utilstrækkelig behandling, diskrimination, færre arbejdsdage, tidlig pension og andre unødvendige konsekvenser. Vores daglige målsætning er at tilbyde personer med psykiatriske og neurologiske sygdomme en bedre behandling og dermed et bedre liv - vi kalder det Progress in Mind.

Læs mere på www.lundbeck.com/global/about-us/progress-in-mind.

Vores ca. 5.300 medarbejdere i 55 lande arbejder i hele værdikæden lige fra forskning og udvikling til produktion, markedsføring og salg. Vores udviklingsportefølje består af flere udviklingsprogrammer i den sene fase, og vores produkter er tilgængelige i over 100 lande. Vi har forskningscentre i Kina og Danmark og produktionsfaciliteter i Kina, Danmark, Frankrig og Italien. Lundbeck omsatte for ca. 14,6 mia. DKK i 2015 (2 mia. EUR eller 2,2 mia. USD).

For yderligere oplysninger henviser vi til vores hjemmeside www.lundbeck.com og til at følge os på Twitter @Lundbeck.


 

Gatekeeper


Afdelingen Chemical Engineering and Maintenance søger en Gatekeeper/portvagt, med tiltrædelse hurtigst muligt, til vores syntese-site i Lumsås.
På sitet fremstilles aktive lægemiddelsubstanser under GMP. Vi er ca. 180engagerede medarbejdere i Chemical Production, hvoraf de 50 er i afdelingen fordelt på håndværkere, ingeniør og servicepersonale.
Som Gatekeeper/portvagt i Security sektionen er vores primære opgaver at servicere leverandører/gæster der kommer til siten, samt vagtfunktionen i vores døgnbemandede port.
Vi søger en gatekeeper/portner med uddannelse, erfaring og interesse inden vagt/portner faget. Du skal have lysten til et alsidigt og udadvendt job som i dagtimerne primært består i modtagelse og tilrettevisning af gæster og leverandører til siten. Om aften/nattetimerne og weekender består det primært i vagtfunktioner som rundering, håndtering af teknikalarmer, rapportering, registrering af gæster etc.

Dit job

Du vil på dine dagvagter være den første der tager i mod gæster og leverandører og sikrer at disse får en god og venlig service i overensstemmelse med Lundbecks værdier. Ligeledes vil du skulle besvare og omstille telefonopkald der foretages til sitens hovednummer både på dansk og engelsk.
Dine øvrige opgaver omfatter bl.a. runderinger, håndtering af alarmer, tilkald af ekstern/intern assistance ved uheld, ulykker eller brand, udfyldelse af vagtrapport, vagtoverdragelse etc.
Du vil indgå i Security teamets 12 timers vagtplan som bemandes alle ugens dage 365 dage om året. Mødetid for dagvagt er 6 – 18, mens nattevagten er fra kl 18 – 06. Derudover vil der være nogle dispositionsvagter, hvor man skal stå til rådighed i tilfælde ved sygdom, ferie eller kursus.   
Miljøet er innovativt og dynamisk og du forventes i teamarbejde medvirke til kontinuerlige forbedringer af vores arbejdsprocesser ved hjælp af vores velimplementerede LEAN værktøjer.
Ud over din praktiske oplæring vil vi i samarbejde med dig udarbejde en uddannelses-/udviklingspakke, som tager udgangspunkt i dine erfaringer og kompetencer.


Kvalifikationer
Vores foretrukne kandidat har følgende profil:

  • Vagtuddannet, gerne suppleret med anden uddannelse
  • Udadvendt og imødekommende
  • Teknisk forståelse, herunder håndtering af alarmer
  • IT på brugerniveau (MS officepakken)
  • Kunne arbejde alene om natten og weekender
  • Kunne arbejde under pres
  • Beherske dansk i skrift og tale.
  • Beherske engelsk i tale - og kan du tale andre fremmedsprog vil det være en fordel

Kontakt
Vil du høre mere om jobbet, så kontakt venligst Manager Lars Madsen på telefon 30 83 71 14 eller på mail lma@lundbeck.com  
Vi kan også anbefale dig at besøge vores webside www.lundbeck.com

Din ansøgning
Send din ansøgning ved at benytte nedenstående link, så vi har den senest den 09.03.2018.

 

 

 
 

Send ansøgning ]   [ Printvenlig version ]
Region:
Region Sjælland

Jobtype:
Fast

Arbejdstid:
Heltid

Arbejdsdage:
Aften
Dag
Nat
Treholdsskift
Weekend

Arbejdssted:
Lumsås

[ Send ansøgning ]

Yderligere oplysninger fås hos:
Lars Madsen
Mobil: +45 3083 7114

Hjemmeside:
http://www.lundbeck.com