H. Lundbeck A/S 004 - Supply Operations & Engineering

Om Lundbeck

Lundbeck er et globalt farmaceutisk selskab, som er specialiseret i psykiatriske og neurologiske sygdomme. I mere end 70 år har vi været førende inden for forskning i neurovidenskab. Vores primære fokusområder er depression, skizofreni, Parkinsons sygdom og Alzheimers sygdom.

Det skønnes, at 700 millioner mennesker på globalt plan lever med psykiatriske og neurologiske sygdomme og alt for mange af dem lider på grund af utilstrækkelig behandling, diskrimination, færre arbejdsdage, tidlig pension og andre unødvendige konsekvenser. Vores daglige målsætning er at tilbyde personer med psykiatriske og neurologiske sygdomme en bedre behandling og dermed et bedre liv - vi kalder det Progress in Mind.

Læs mere på www.lundbeck.com/global/about-us/progress-in-mind.

Vores ca. 5.300 medarbejdere i 55 lande arbejder i hele værdikæden lige fra forskning og udvikling til produktion, markedsføring og salg. Vores udviklingsportefølje består af flere udviklingsprogrammer i den sene fase, og vores produkter er tilgængelige i over 100 lande. Vi har forskningscentre i Kina og Danmark og produktionsfaciliteter i Kina, Danmark, Frankrig og Italien. Lundbeck omsatte for ca. 14,6 mia. DKK i 2015 (2 mia. EUR eller 2,2 mia. USD).

For yderligere oplysninger henviser vi til vores hjemmeside www.lundbeck.com og til at følge os på Twitter @Lundbeck.


 

Tekniker til


Til vores Kommercielle Pakkeri søger vi en dygtig tekniker med El-teknisk baggrund. Det Kommercielle Pakkeri fungerer yderst effektivt og har ambitioner om at blive endnu bedre. Vi pakker tabletter, kapsler, ampuller og dråber på forskellige automatiske produktionslinjer til det meste af verden - og vi sætter en ære i at levere rette kvalitet til tiden.
Vores samlede teknikerteam består af 11 dygtige kollegaer, og du vil skulle bidrage til, at teamet opnår de fastlagte mål, samt at der sikres en stabil og kontinuerlig drift på tværs af skift og produktionslinjer.
Efter endt oplæring vil stillingen være en del af vores vagt turnus der indebære vagter på aften og nat. Disse vagter vil forekomme ca. hver 5. uge efter en vagtplan der fastlægges for 1 år ad gangen 

Dit job
Din opgave er typisk at udføre fejlsøgning, reparation eller justeringer på en maskine. Du sikrer kommunikation til de øvrige teknikere og managers omkring aktuelle problemstillinger. Dokumentation, så som udfyldelse af job-kort og afskrivning af reservedele, er en naturlig del af jobbet.  Du deltager i daglige tavlemøder og arbejder efter teamets KPI’er og mål.
En del af jobbet er at arbejde på tværs af forskellige pakkelinjer. Du vil indgå i en turnusordning, som ’kaldansvarlig’ tekniker, hvor du tager aktion på akutte tekniske kald.
Du deltager aktivt i planlægning og eksekvering af de forebyggende vedligeholdelsesaktiviteter. Tilrettelæggelse af dit arbejde udføres i samarbejde med dine kollegaer. Du kommunikerer aktivt med interne supportere og eksterne maskinleverandører.
Sammen med en kollega er du ansvarlig for alle tekniske aktiviteter omkring en pakkelinje. Du deltager aktivt i teamets TPM-koncept, og du vil blive tovholder på en række løbende forbedringsaktiviteter og mindre forbedringsprojekter. Til disse opgaver anvendes en række LEAN-værktøjer.

Vi tilbyder
Lundbeck tilbyder dig personlig og faglige udviklingsmuligheder i en organisation, der arbejder meget dynamisk og tværfagligt. Lundbecks ambition er at have ”state of the art” know-how inden for tekniske anlæg og vedligehold i den farmaceutiske industri. For Lundbeck er det medarbejderne og deres viden, som er funktionens vigtigste aktiver. LEAN / TPM og en aktiv forbedringskultur er driveren for udvikling af medarbejdernes arbejdsprocesser, leverancer og serviceydelser.

Dine kvalifikationer

  • Du har et El-teknisk svendebrev som f.eks. Automatikmekaniker eller Industrielektriker
  • Du har stærke El- og styringsmæssige kompetencer
  • Minimum 3 års erfaring fra en produktionsvirksomhed – gerne GMP-styret
  • Du har erfaring med automatiske produktionslinjer, vision-systemer, etiketterings- og kartonneringsmaskiner
  • Du har overblik, menneskelig forståelse og åbenhed kombineret med en god analytisk sans og flair for systematik og mekanik
  • Du har ordenssans og godt humør – også i pressede situationer
  • Du kan begå dig på engelsk - både på skrift og i tale

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Maintenance and Spareparts Manager Ole Trøjelsgaard Larsen tlf. 30832078. Vi kan også anbefale dig at besøge vores hjemmeside www.lundbeck.com. 

Din ansøgning
Klik på nedenstående link for at sende din ansøgning og dit CV, og send det så vi har det senest den 5. november 2017. 

 
 

Send ansøgning ]   [ Printvenlig version ]
Region:
Region Hovedstaden

Jobtype:
Fast

Arbejdstid:
Heltid

Arbejdsdage:
Nat

Arbejdssted:
Copenhagen

[ Send ansøgning ]

Yderligere oplysninger fås hos:
Ole Trøjelsgaard Larsen
Telefon: +45 30832078

Hjemmeside:
http://www.lundbeck.com