H. Lundbeck A/S 004 - Supply Operations & Engineering

Om Lundbeck

Lundbeck er et globalt farmaceutisk selskab, som er specialiseret i psykiatriske og neurologiske sygdomme. I mere end 70 år har vi været førende inden for forskning i neurovidenskab. Vores primære fokusområder er depression, skizofreni, Parkinsons sygdom og Alzheimers sygdom.

Det skønnes, at 700 millioner mennesker på globalt plan lever med psykiatriske og neurologiske sygdomme og alt for mange af dem lider på grund af utilstrækkelig behandling, diskrimination, færre arbejdsdage, tidlig pension og andre unødvendige konsekvenser. Vores daglige målsætning er at tilbyde personer med psykiatriske og neurologiske sygdomme en bedre behandling og dermed et bedre liv - vi kalder det Progress in Mind.

Læs mere på www.lundbeck.com/global/about-us/progress-in-mind.

Vores ca. 5.300 medarbejdere i 55 lande arbejder i hele værdikæden lige fra forskning og udvikling til produktion, markedsføring og salg. Vores udviklingsportefølje består af flere udviklingsprogrammer i den sene fase, og vores produkter er tilgængelige i over 100 lande. Vi har forskningscentre i Kina og Danmark og produktionsfaciliteter i Kina, Danmark, Frankrig og Italien. Lundbeck omsatte for ca. 14,6 mia. DKK i 2015 (2 mia. EUR eller 2,2 mia. USD).

For yderligere oplysninger henviser vi til vores hjemmeside www.lundbeck.com og til at følge os på Twitter @Lundbeck.


 

Master Data Coordinator


Har du flair for IT, og er du yderst kvalitetsbevist og detaljeorienteret, så kan det være dig, vi står og mangler. Til afdelingen Artwork & Master Data, søger vi en Master Data Coordinator til en 1 årig tidsbegrænset stilling.
I 2019 indføres et nyt mærkningskrav for alle receptpligtige medicinalvarer, hvilket kræver en opdatering af master data til alle de produkter Lundbeck distribuerer i EU. Dette er en opgave, som skal løses i afdelingen og i tæt samarbejde med en velfungerende projektgruppe fra flere dele af organisationen. Det er til denne opgave at vi har brug for at udvide vores Master Data gruppe.
I Artwork & Master Data håndteres ændringssager på eksisterende, samt oprettelse af nye pakkematerialer og master data til nye varianter i vores færdigvareproduktion. Artwork & Master Data er fysisk placeret i Lundbecks hovedkvarter i Valby og består af 11 dedikerede medarbejdere. Fordelt på tre grupper Packaging Change gruppe, Artwork gruppe og Master Data gruppen. Afdelingen udgør en del af fagområdet Global Supply Chain, som består af ca. 100 medarbejdere og er en central spiller i Lundbecks forsyningskæde.

Dit job
I Jobbet som Master Data Coordinator vil du blive en del af master data gruppen, og du vil blive trænet i udarbejdelse og vedligehold af master data for færdigvarer og pakkematerialer for hele Lundbecks produkt portefølje i overensstemmelse med myndighedskrav og evt. berørte markeder - specielt med fokus på implementering af de nye krav til mærkningsregler i EU.

Du vil blive inddraget i følgende opgaver:

 • Oprettelse af ændringssager i workflow i SAP
 • Oprettelse af pakkemateriale master data
 • Ændring af færdigvare master data
 • Kontrol af oprettede master data
 • Koordinering af ændringssager med produktionen og projektgruppen

Vi har stort fokus på vores kunders behov og tilfredshed, og vi stiller dermed store krav til at overholde gældende kvalitetsstandarder. Vi har fokus på at overholde deadlines i tæt samarbejde med Regulatory Affairs og resten af Global Supply Chain. 
Vi er underlagt GMP regler og arbejder i GXP systemer.
Ud over den interne oplæring vil du deltage på Lundbecks generelle introduktionsprogram og få introduktion til vore samarbejdspartnere i Valby.

Dine kvalifikationer

 • Din uddannelsesmæssige baggrund kan være farmakonom, laborant, bachelor eller lignende - evt. nyuddannet
 • Erfaring med at arbejde med Master Data i SAP vil være en fordel
 • Du arbejder analytisk, faktabaseret og systematisk
 • Du er kompetent bruger af Office-pakken og du er fortrolig med at arbejde i forskellige IT systemer
 • Du har gode samarbejdsevner, lytter og konsultere dine kolleger, men kan også arbejde selvstændigt og tage en beslutning på bagrund af fakta
 • Du er god til at dele din viden og du søger feedback som kilde til læring
 • Du holder humøret højt i en travl hverdag, hvor behovene kan ændre sig undervejs
 • Du er hurtig til at sætte dig ind i nye opgaver
 • Du evner at formulere dig præcist og struktureret i skrift og tale på dansk og engelsk
 • Erfaring med GMP, SOP og LEAN vil være en fordel

Vi tilbyder
Artwork & Master Data spiller en afgørende rolle i at opnå produktionens mål om at skabe den bedste forsyningskæde i den farmaceutiske industri. Afdelingens resultater er baseret på en række fagligt meget dygtige kolleger i alle aldersgrupper, som tør tage ansvar og ikke glemmer at have det sjovt undervejs. Der er ”højt til loftet” og har du viljen og evnerne, er der gode muligheder for at påvirke retning og resultater såvel lokalt som tværorganisatorisk.
Hverdagen kan forekomme travl men planlægges og prioriteres med de andre i gruppen, således at der altid er samlet fokus på de vigtigste arbejdsopgaver.
Da Lundbeck opererer globalt både med hensyn til udvikling, produktion og salg, vil man ofte være i dialog med udlandet eller andre afdelinger på hovedkvarteret.

Kontakt
Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Tina Schuleit for yderligere information på tsch@lundbeck.com. Ansøgning og CV må ikke sendes til denne mailadresse. Du anbefales at besøge vores website www.lundbeck.com.

Din ansøgning
Klik på nedenstående link for at sende din ansøgning og send den, så vi har den senest den 29. januar 2018. Vi indkalder løbende til samtaler.

 
 

Send ansøgning ]   [ Printvenlig version ]
Region:
Region Hovedstaden

Jobtype:
Vikariat

Arbejdstid:
Heltid

Arbejdsdage:
Dag

Arbejdssted:
Copenhagen

[ Send ansøgning ]

Yderligere oplysninger fås hos:
Tina Schuleit
Mobil: +45 30832700

Hjemmeside:
http://www.lundbeck.com