H. Lundbeck A/S 008 - Corporate Legal

Om Lundbeck

Lundbeck er et globalt farmaceutisk selskab, som er specialiseret i psykiatriske og neurologiske sygdomme. I mere end 70 år har vi været førende inden for forskning i neurovidenskab. Vores primære fokusområder er depression, skizofreni, Parkinsons sygdom og Alzheimers sygdom.

Det skønnes, at 700 millioner mennesker på globalt plan lever med psykiatriske og neurologiske sygdomme og alt for mange af dem lider på grund af utilstrækkelig behandling, diskrimination, færre arbejdsdage, tidlig pension og andre unødvendige konsekvenser. Vores daglige målsætning er at tilbyde personer med psykiatriske og neurologiske sygdomme en bedre behandling og dermed et bedre liv - vi kalder det Progress in Mind.

Læs mere på www.lundbeck.com/global/about-us/progress-in-mind.

Vores ca. 5.300 medarbejdere i 55 lande arbejder i hele værdikæden lige fra forskning og udvikling til produktion, markedsføring og salg. Vores udviklingsportefølje består af flere udviklingsprogrammer i den sene fase, og vores produkter er tilgængelige i over 100 lande. Vi har forskningscentre i Kina og Danmark og produktionsfaciliteter i Kina, Danmark, Frankrig og Italien. Lundbeck omsatte for ca. 14,6 mia. DKK i 2015 (2 mia. EUR eller 2,2 mia. USD).

For yderligere oplysninger henviser vi til vores hjemmeside www.lundbeck.com og til at følge os på Twitter @Lundbeck.


 

Advokat/Legal Counsel


Vi søger en advokat til Corporate Legal, der er Lundbecks juridiske afdeling på hovedkontoret i Valby. Corporate Legal har ansvaret for varetagelsen af Lundbecks juridiske forhold og fungerer som serviceenhed for samtlige selskaber i Lundbeck koncernen. Corporate Legal består pt. af 22 personer, og vi har derudover tilknyttede juridiske funktioner i USA, Canada, Kina, Sydamerika og Frankrig. Du vil blive tilknyttet Corporate Legal, R&D and Marketing Compliance, der er et team på 5 personer, som primært har ansvaret for at supportere Lundbecks forsknings- og udviklingsmæssige aktiviteter samt sikre compliance ifm. Lundbecks markedsføringsmæssige aktiviteter.

Dit job:
Du vil arbejde med alsidige juridiske og praktiske opgaver af betydning for en international medicinalvirksomhed. Du vil yde bred juridisk rådgivning med fokus på det kontraktretlige, herunder udarbejdelse, fortolkning og forhandling af kontrakter som led i områdets support af Lundbecks forsknings- og udviklingsmæssige aktiviteter. Du vil i den forbindelse arbejde tæt sammen med kollegaer på tværs af faggrupper, og med rådgivere og eksterne partnere i indland og udland. Der er tale om et job med en høj grad af selvstændighed med god mulighed for at sparre med kompetente kollegaer.

Dine kvalifikationer:

  • Du er advokat med erfaring fra et advokatkontor eller en større dansk virksomhed.
  • Du arbejder selvstændigt, ansvarsbevidst og effektivt mens du bevarer en høj grad af grundighed og kvalitet i dit arbejde
  • Du kan rådgive og samarbejde i alle dele og på alle niveauer af en international organisation
  • Du er fleksibel og service-minded med god humoristisk sans
  • Du behersker engelsk, som er koncernsproget, på højt niveau
  • Du har erfaring med kontraktudarbejdelse, og meget gerne med support til forsknings- og udviklingsmæssige aktiviteter inden for lægemiddelindustrien.

Vi tilbyder:
Vi tilbyder et udfordrende og afvekslende job i en international medicinalvirksomhed. Du vil indgå i en velfungerende funktion bestående af behagelige, engagerede og kompetente kollegaer.

Kontakt:
Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Senior Director, Allan Normann på e-mail: alnn@lundbeck.com. Vi anbefaler også, at du besøger vores hjemmeside www.lundbeck.com.

Din ansøgning:
Klik på nedenstående link for at sende din ansøgning og send den, så vi har den senest den 31. januar 2018. Ansøgningerne behandles løbende så vi opfordrer til, at du sender din ansøgning hurtigst muligt.

 
 

Send ansøgning ]   [ Printvenlig version ]
Region:
Region Hovedstaden

Jobtype:
Fast

Arbejdstid:
Heltid

Arbejdsdage:
Dag

Arbejdssted:
Copenhagen

[ Send ansøgning ]

Yderligere oplysninger fås hos:
Allan Normann Nielsen
Telefon: +45 36432124
Mobil: +45 30832124

Hjemmeside:
http://www.lundbeck.com