H. Lundbeck A/S 010 - Research and Development

Om Lundbeck

Lundbeck er et globalt farmaceutisk selskab, som er specialiseret i psykiatriske og neurologiske sygdomme. I mere end 70 år har vi været førende inden for forskning i neurovidenskab. Vores primære fokusområder er depression, skizofreni, Parkinsons sygdom og Alzheimers sygdom.

Det skønnes, at 700 millioner mennesker på globalt plan lever med psykiatriske og neurologiske sygdomme og alt for mange af dem lider på grund af utilstrækkelig behandling, diskrimination, færre arbejdsdage, tidlig pension og andre unødvendige konsekvenser. Vores daglige målsætning er at tilbyde personer med psykiatriske og neurologiske sygdomme en bedre behandling og dermed et bedre liv - vi kalder det Progress in Mind.

Læs mere på www.lundbeck.com/global/about-us/progress-in-mind.

Vores ca. 5.300 medarbejdere i 55 lande arbejder i hele værdikæden lige fra forskning og udvikling til produktion, markedsføring og salg. Vores udviklingsportefølje består af flere udviklingsprogrammer i den sene fase, og vores produkter er tilgængelige i over 100 lande. Vi har forskningscentre i Kina og Danmark og produktionsfaciliteter i Kina, Danmark, Frankrig og Italien. Lundbeck omsatte for ca. 14,6 mia. DKK i 2015 (2 mia. EUR eller 2,2 mia. USD).

For yderligere oplysninger henviser vi til vores hjemmeside www.lundbeck.com og til at følge os på Twitter @Lundbeck.


 

Laborant/ Laboratorietekniker


Vi søger en laborant eller laboratorietekniker til et 9-måneders barselsvikariat i Department of Bioanalysis.
Afdelingen har ansvar for at udvikle og validere bioanalysemetoder til kvantitativ bestemmelse af lægemidler og metabolitter i biologiske prøver, samt at analysere prøver fra såvel non-kliniske som kliniske studier. Vi er i dag 15 medarbejdere i afdelingen, hvor laboranter og akademikere arbejder tæt sammen i en travl, men inspirerende hverdag. Vi kan tilbyde nye og moderne laboratorier - og kontorfaciliteter, og du vil opleve en positiv atmosfære og godt kollegialt samarbejde i afdelingen.

Dit job

Din primære opgave bliver at analysere biologiske prøver fra non-kliniske og kliniske studier. Metodeudvikling og metodevalidering omfatter udover det praktiske arbejde skrivning af protokoller, udarbejdelse af metode SOP’er samt rapportering af valideringsdata. Arbejdet udføres i henhold til GLP /GCP og efter FDA og EMA guidance.

Dine kvalifikationer

  • Uddannet laborant eller laboratorietekniker
  • Praktisk erfaring med bioanalyse, herunder prøveoparbejdning f.eks. ved fast-fase ekstraktion eller proteinfældning, UPLC-MS/MS (Waters Acquity, Xevo TQ og TQ-S).
  • Praktisk erfaring med kvalitetssystemer (GLP/GCP)
  • Erfaring med UNIFI og Watson LIMS er en fordel
  • Erfaring med IT, primært Word og Excel
  • Basale Engelsk kundskaber 
  • Kvalitetsbevidst, systematisk, struktureret og engageret
  • Det er vigtigt, at du har humoristisk sans og et godt humør, og at du er en god holdspiller med lyst til samarbejde

Kontakt

Kontakt afdelingsleder Morten Kall på tlf. 36 43 27 74 eller Laboratorieleder Tina Dige 36 43 30 03. Vi kan også anbefale at besøge vores website lundbeck.com.

Din ansøgning

Klik på nedenstående link for at sende din ansøgning og send den, så vi har den senest den 22. Januar 2018.     

 

 
 

Send ansøgning ]   [ Printvenlig version ]
Region:
Region Hovedstaden

Jobtype:
Vikariat

Arbejdstid:
Heltid

Arbejdsdage:
Dag

Arbejdssted:
Copenhagen

[ Send ansøgning ]

Yderligere oplysninger fås hos:
Tina Dige
Telefon: +45 3643 3003
Mobil: +45 3083 3003

Hjemmeside:
http://www.lundbeck.com