H. Lundbeck A/S 004 - Supply Operations & Engineering

Om Lundbeck

Lundbeck er et globalt farmaceutisk selskab, som er specialiseret i psykiatriske og neurologiske sygdomme. I mere end 70 år har vi været førende inden for forskning i neurovidenskab. Vores primære fokusområder er depression, skizofreni, Parkinsons sygdom og Alzheimers sygdom.

Det skønnes, at 700 millioner mennesker på globalt plan lever med psykiatriske og neurologiske sygdomme og alt for mange af dem lider på grund af utilstrækkelig behandling, diskrimination, færre arbejdsdage, tidlig pension og andre unødvendige konsekvenser. Vores daglige målsætning er at tilbyde personer med psykiatriske og neurologiske sygdomme en bedre behandling og dermed et bedre liv - vi kalder det Progress in Mind.

Læs mere på www.lundbeck.com/global/about-us/progress-in-mind.

Vores ca. 5.300 medarbejdere i 55 lande arbejder i hele værdikæden lige fra forskning og udvikling til produktion, markedsføring og salg. Vores udviklingsportefølje består af flere udviklingsprogrammer i den sene fase, og vores produkter er tilgængelige i over 100 lande. Vi har forskningscentre i Kina og Danmark og produktionsfaciliteter i Kina, Danmark, Frankrig og Italien. Lundbeck omsatte for ca. 14,6 mia. DKK i 2015 (2 mia. EUR eller 2,2 mia. USD).

For yderligere oplysninger henviser vi til vores hjemmeside www.lundbeck.com og til at følge os på Twitter @Lundbeck.


 

System Coordinator Electricity


Ansvarlig for drift og vedligehold af el-området hos Lundbeck A/S, Valby
Udviser du ejerskab og initiativ, når det gælder holdbare el løsninger? Så er det dig, vi søger til jobbet som Systemkoordinator for el-området.
Lundbeck søger en teknisk dygtig elinstallatør eller maskinmester med el-baggrund, som har lyst til at arbejde med drift og vedligeholdelsesopgaver. Det vigtigt, at du trives med mange tekniske udfordringer i et miljø med høj faglighed i en global farmaceutisk virksomhed.  

Dit job
Som ansvarlig for el-området vil din primære opgave være at sikre forudsætningerne for, at firmaets elinstallationer understøtter en stabil produktion og andre supporterende funktioner hos Lundbeck. Det samlede forsyningsområde omfatter produktionsfaciliteter, forsknings- og forsyningsbygninger samt en række forskellige kontor- og lagerfaciliteter.

I din rolle som systemkoordinator kommer du til at være ansvarlig for Lundbecks KLS system, samt stå for opdateringer og auditeringer af systemet. Du er også driftsleder for 10 kV systemet. Du giver projektledere samt både interne og eksterne elektrikere sparring på valg af materialer og tekniske løsninger inden for el-området. Du har kontakt til eksterne leverandører og sørger i samarbejde med Lundbecks sourcingafdeling for at service kontrakter og aftaler er up to date.
Dit faglige fokus vil være på drift og vedligeholdelse, hvor du opgavemæssigt vil arbejde ca. 50% af tiden med tekniske aktiviteter og ca. 50% af tiden med opgaver af mere administrativ karakter. Du vil opleve at have en afvekslende hverdag med ansvar for spændende opgaver af forskellig størrelser, hvilket indebærer alt fra mindre håndværksmæssige ændringer til større udviklingsprojekter. Du opbygger detaljeret kendskab til Lundbecks el installationer, og lægger en strategi for investeringer med en 10 årlig horisont. Derudover er du ansvarlig for, at det årlige driftsbudget for elinstallationer overholdes.
Sammen med dine kollegaer tager du også medansvar for energi- og driftsoptimering af forsyningsanlæg og bygninger. Din erfaring og viden inden for el-området gør, at du kan definere og efterleve en vedligeholdelsesstrategi samt udarbejde og implementere vedligeholdelsesplaner.
Ydermere er du som systemkoordinator ansvarlig for, at fagområdet overholder gældende GxP- og myndighedskrav herunder at oprette og vedligeholde dokumentation diverse driftsdokumentation. Det er en fordel, hvis du kender til GMP, da en del af aktiviteterne foregår i produktionsområder, som er underlagt GMP.

Din profil

 • Du har en håndværksmæssig baggrund som elektriker
 • Du har en videregående uddannelse som el-installatør eller maskinmester og min. 3 års praktisk erfaring fra job i en lignende stilling
 • Du har erfaring med projektledelse og er vant til selv at styre en projektportefølje af mellemstore projekter
 • Du kan tage ansvar for større tekniske opgaver, som ikke har el som kerneydelse, f. eks ventilationsopgaver
 • Du er fortrolig med IT systemer og tegneprogrammer
 • Du har gerne erfaring med at arbejde under GMP-regler og SOP’er
 • Du er god til at kommunikere mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk

Din personlighed

 • Du er god til at skabe relationer til kollegaer
 • Du kan sætte dig igennem og sætte dit præg på projekterne
 • Du kan holde mange bolde i luften
 • Du er målrettet og har fokus på at levere den rette kvalitet
 • Du har sans for detaljerne, og formår samtidig at have det store overblik
 • Du har sans for planlægning og er god til at følge op og afslutte opgaver

Attraktive udviklingsmuligheder
Lundbeck tilbyder nogle gode udviklingsmuligheder i en organisation, der arbejder meget dynamisk og tværfagligt. Lundbecks ambition er at have ”state of the art” know-how inden for tekniske anlæg, projektledelse og vedligehold i den farmaceutiske industri. For Lundbeck er det medarbejderne og deres viden, som er funktionens vigtigste aktiver. LEAN og en aktiv forbedringskultur er driveren for udvikling af medarbejdernes arbejdsprocesser, projektleverancer og serviceydelser. Lundbeck tilbyder frie og fleksible arbejdsrammer og mulighed for, at den enkelte kan sætte præg på sin jobfunktion. 

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Senior Manager Thomas Orla Knudsen på tok@lundbeck.com. Vi kan også anbefale dig at besøge vores website www.lundbeck.com. 

Din ansøgning
Klik på nedenstående link for at sende din ansøgning og dit CV, og send det så vi har det senest den 25. august 2017.

 

 
 

Send ansøgning ]   [ Printvenlig version ]
Region:
Region Hovedstaden

Jobtype:
Fast

Arbejdstid:
Heltid

Arbejdsdage:
Dag

Arbejdssted:
Copenhagen

[ Send ansøgning ]

Yderligere oplysninger fås hos:
Thomas Orla Knudsen

Hjemmeside:
http://www.lundbeck.com