Η Lundbeck είναι μια παγκόσμια φαρμακευτική εταιρεία που εξειδικεύεται στις εγκεφαλικές παθήσεις. Για περισσότερα από 70 χρόνια, βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της έρευνας στον κλάδο της νευροεπιστήμης. Οι πρωταρχικοί τομείς εστίασής μας είναι η εξάρτηση από το αλκοόλ, η νόσος του Αλτσχάιμερ, η διπολική διαταραχή, η κατάθλιψη/άγχος, η επιληψία, η νόσος του Χάντινγκτον, η νόσος του Πάρκινσον, η σχιζοφρένεια, το εγκεφαλικό επεισόδιο και η συμπτωματική νευρογενής ορθοστατική υπόταση (ΝΟΗ).
Υπολογίζεται ότι περίπου 700 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ζουν με κάποια εγκεφαλική πάθηση και πάρα πολλοί υποφέρουν εξαιτίας της ανεπαρκούς θεραπείας, των διακρίσεων, της μείωσης του αριθμού των εργάσιμων ημερών, της πρόωρης συνταξιοδότησης και άλλων περιττών συνεπειών. Κάθε μέρα, αγωνιζόμαστε για τη βελτίωση της θεραπείας και μια καλύτερη ζωή για τους ανθρώπους με εγκεφαλικές παθήσεις - αυτή τη προσπάθεια την αποκαλούμε Πρόοδο του Μυαλού.
Διαβάστε περισσότερα στον ιστότοπο http://www.lundbeck.com/gr/aboutus/corporateinformation/progress-in-mind
Το 2015 η Lundbeck θα γιορτάσει την 100ή της επέτειο. Κατά τη διάρκεια του περασμένου αιώνα , εκατομμύρια άνθρωποι έχουν υποστεί επεξεργασία με τις θεραπείες μας . Είναι περίπλοκο και δύσκολο να αναπτυχθούν βελτιωμένες θεραπείες για τις νόσους του εγκεφάλου , αλλά κρατάμε τον στόχο μας : Υπάρχουν ακόμα τόσα πολλά που πρέπει να πετύχουμε τα επόμενα 100 χρόνια για να εξασφαλίσουμε μια καλύτερη ζωή για τους ανθρώπους που ζουν εγκεφαλικές νόσους .
Οι περίπου 6.000 υπάλληλοί μας σε 57 χώρες συμμετέχουν σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας μέσω της έρευνας, της ανάπτυξης, της παραγωγής, της προώθησης και των πωλήσεων. Το δίκτυο παραγωγής μας αποτελείται από διάφορα προγράμματα όψιμης φάσης ανάπτυξης και τα προϊόντα μας διατίθενται σε περισσότερες από 100 χώρες. Διαθέτουμε ερευνητικά κέντρα στην Κίνα, τη Δανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και εγκαταστάσεις παραγωγής στην Κίνα, τη Δανία, τη Γαλλία και την Ιταλία. Το 2013, η Lundbeck απέφερε έσοδα ύψους 15,3 δισεκατομμυρίων DKK (1,8 δις ευρώ, 2,4 δις δολάρια ΗΠΑ).
Για περισσότερες πληροφορίες, σας συνιστούμε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της εταιρείας στο http://www.lundbeck.com/gr 
Τίτλος θέσης Τμήμα Περιοχή Γλώσσα Ημερομηνία έναρξης δημοσίευσης Προθεσμία υποβολής Τοποθεσία
Salgs- og Markedskoordinator 001 - Commercial Operations Akershus Dansk 2019-01-09 31-01-2019 Lysaker, Norge
Source to Pay Team Manager S2P małopolski English (UK) 2018-11-13 Kraków
    
Αλλαγή γλώσσας:
Dansk čeština Deutsch Español Suomi Français English (UK) Ελληνικά Italiano Nederlands Polski Português Русский English (US) 汉语
 
Λέξη κλειδί:
Περιοχή:
 
Επίπεδο εργασίας:
 
Είδος θέσης:
 
 
Όνομα χρήστη:
Κωδικός εισόδου:
 
Δεν είστε καταχωρημένος χρήστης;
Ως καταχωρημένος χρήστης έχετε δικαίωμα καταχώρησης βιογραφικού και ειδοποίησης σχετικά με μια κενή θέση που ταιριάζει στο προφίλ σας.